Oversikt

Timer

Beskrivelse

BodyPump

Body Pump™ fra Les Mills er utholdende styrketrening hvor du får trent hele kroppen.. Ved bruk av vektmotstand trenes klassiske øvelser som knebøy, markløft, roing og militærpress i effektive serier.  Våre dyktige og sertifiserte BodyPump-instruktører er eksperter på å motivere deg til å oppnå mer enn du trodde du kunne! Du forlater timen med en følelse av å ha blitt utfordret og motivert, og er antakelig klar for enda mer!

Kom I Gang

Er du ny, føler at formen kunne vært bedre, eller har hatt en lenger pause fra treningen din? Da er "  Kom I Gang" perfekt for deg! Dette er en 30 minutters treningsøkt / Uten hopp. Du får trent hele kroppen, med fokus på de store muskelgruppene som mage, rygg, rumpe, lår. Ingen grunn til å utsette det lenger. Hopp i det!

BodyAttack

BODYATTACK™ er en enkel høyintensiv time, utvikler styrke og kondisjon. Høypuls intervalltrening kombinerer med atletiske aerobic-øvelser, med styrke og stabiliseringsøvelser. Grethe leder deg gjennom gruppetimen med energifylte toner. Her kan du forbrenne mye på én effektiv time!

BoxPuls

En time med masse energi!Kombinerer ulike kampsportstiler.Forbedrer styrke, kondisjon, fleksibilitet og koordinasjon.Trenger ingen forkunnskaper, passer for stortsett alle. Kom i form, ha det GØY!!!

BB RAW

I Basisball Raw er fokuset på utholdende og eksplosiv styrke der man får trent hele kroppen gjennom varierte og tøffe øvelser. Man styrer selv tempoet og vanskelighetsgraden slik at man kan ta få og tunge repetisjoner, eller flere eksplosive repetisjoner alt etter hva man ønsker å oppnå med treningen.

BB CenterCore

CenterCore er en effektiv basistime på 45 min,hvor vi benytter en vektball med håndtak. Fokus på kjernemuskulatur, styrke, utholdenhet og balanse. Du styrer tempoet selv og velger selv hvor tung ball du vil jobbe med. Denne timen passer for stortsett alle.

Sirkeltrening

Timen starter med en enkel oppvarming. Deretter kjører vi sirkeltrening hvor vi jobber i 45 sek med 15 sek pause. Timen har fokus på de store muskelgruppene som mage, rygg, rumpe, lår. Vi jobber i vårt eget tempo, du bestemmer selv belastning. Passer derfor for de fleste uavhengig hvilken form du er i.

Pilates

Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive styrkeøvelser på matte. Har fokus spesielt på områder som mage, rygg, kjernemuskulatur.

Yoga

Øvelsene gjennomføres i myke og langsomme bevegelser. Yoga gir deg energi. Det gir styrke og fleksibilitet. Kroppsbevissthet. Det gir avspenning. Passer for alle – uansett alder og form

BC-Puls easy/

BC-Core BC-Puls Easy passer for nybegynnere, uten hopp. Enkel og morsom time med fokus på kondisjon og balanse,Timen er inspirert fra bla. aerobic, dans, kampsport

BC-Core er en time med spesielt fokus på å styrke kjernemuskulaturen mage / rygg. Inspirert fra bla. yoga og pilates. Timen passer for de fleste- uansett nivåStep/styrke

Timen begynner med enkle trinn på step, deretter jobber vi annen hver sang med styrke og step., øker forbrenningen og styrker muskulatur i bein og mage/rygg. Effektiv trening for hele kroppen.

Aerobic/ Styrke

Timen begynner med en morsom og effektiv aerobicdel, hvor du får satt fart på forbrenninga og varmet opp muskulaturen. Enkle kombinasjoner. Deretter følger en styrkedel med fokus på muskler rundt mage, rumpe, lår, rygg

Sykkel

Vi sykler sammen på spinningsykler og lar oss inspirere av musikken. Timen bedrer kondisjon, øker forbrenning og styrker muskulaturen. Her kan du selv styre intensiteten din ved å skru av/ på motstanden, slik at alle trener på sitt eget nivå. Slik kan både godt trente og nybegynnere få like mye ut av timen

Styrke

Vi bruker vektstenger / manualer. Effektive styrkeøvelser for hele kroppen. Du velger selv belastning.

Godt Voksen Sirkel

Sirkeltrening, styrke for hele kroppen. F.skj stasjoner med f.skj øvelser. Avslutter med uttøyning og en avspenningsdel. Passer for alle uavhengig din form. 

BB Athletic

BB Atlethic har fokus på funksjoelle og effektive styrke øvelser. Komplett trening for hele kroppen. Enkelt og gøy. Vi benytter Baisball, hoppetau, JumpBox, kjegler. Dette er HIIT timen som får deg i kanonform!

Sykkelklubben

Andebu Sykkelklubb kjører timer inne i vår spinningsal, timen er åpen for alle våre medlemmer

Mor og Barn

Mor og barn. Ta med babyen og kom og tren! Samarbeid med frisklivssentralen og helsestasjon.

Gratis for medlemmer, Ikke medlem, 10 klipp kr 500,- betales til frisklivssentralen

Dette er en time som inneholder en kombinasjon av kondisjon- og styrketrening, spesielt tilpasset deg som har blitt mamma. Styrkeøvelser med barnet som belastning gir fine opplevelser og er morsomt både for stor og liten. Øvelsene har fokus på styrke og stabilisering av mage, rygg, skuldre og bekkenbunn.

Her tåles både barneskrik, amming og bleieskift. Dette er en sosial og morsom treningsøkt for både mor og barn. Tempo og lydnivå er tilpasset de små.